Robotit ja automaatio

Maalausrobotit

Toimimme Motoman System Partnerina ja toimitamme Motoman -robotteja maalaus- ja liimaussovellutuksiin.

Liuotinainepohjaisten maalien vaarallisuuden vuoksi on toivottavaa, että ihmiset ovat mahdollisimman vähän niiden kanssa tekemisissä.

Robotit sopivat tähän tehtävään erinomaisesti ja ne varmistavat myös pintakäsittelyn tasalaatuisuuden. Robotisoidut maalausjärjestelmät optimoivat lopputuloksen, läpimenoajan ja laadun mahdollistaen samalla pääsemisen suurempiin materiaalisäästöihin. Robotisoidun järjestelmän tarkkuus voi merkitä huomattavia säästöjä maalien tai muiden pintakäsittelyaineiden menekissä. Pinnoite levitetään tasaisesti ja suurella nopeudella, jolloin tuotantotehossa ja laadussa päästään korkealle tasolle.

MOTOMANin MPX-sarjasta löytyy paras mahdollinen maalausrobotti asiakkaan tarpeisiin.

MPX 1150

Pienikokoisten kappaleiden maalaamiseen kehitetyn MOTOMAN MPX1150 -maalausrobotin käsittelykyky on 5 kg ja ulottuma 727 mm

Esitteet

MPX 1150

MPX 2600

MOTOMAN MPX2600 tarjoaa 15 kg:n hyötykuorman, joka mahdollistaa useamman ruiskun asennuksen.

Esitteet

MPX 2600

MPX 3500

Robotin MOTOMAN MPX3500 hyötykuorma on 15 kg ja ulottuma enimmillään 2700 mm. Siihen voi asentaa suuren hyötykuorman ansiosta myös suurikokoisia monivärimaalaukseen soveltuvia ruiskuja.

Esitteet

MPX 3500

Robotit liimaukseen ja annosteluun

Robottisovellutukset liimaukseen ja massan annosteluun

Massan annostelu sekä liimauslaitesovellukset ovat ihanteellinen sovellusalue roboteille niiden tarkkuuden ja tasaisen suorituskyvyn ansiosta.

Autonosien, elektronisten laitteiden sekä monien muiden tuotteiden tuotantoprosesseissa käytetään usein liimausta ja tiivistämistä. Tarkat, hyvin ulottuvat ja ketterät kuusiakseliset robotit soveltuvat erinomaisesti liimojen, tiivisteaineiden ja muiden materiaalien annosteluun.

Liimausrobotti

Teollisuusautomaatio

Koneiden ja tuotantolinjojen ohjaukset.
Sähkökeskukset asiakaslähtöisesti suunnittelusta aina asennukseen ja huoltoon asti.

PLC- ja PC-ohjaukset

Koneiden ja tuotantolinjojen logiikka- ja PC-ohjaukset

  • Siemens, Omron yms. logiikat
  • valvomo-ohjaukset
  • etäkäytöt
  • ylläpidot ja huollot etäkäyttönä
PLC